Back

La unitat LADAT

La unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals de la Universitat de les Illes Balears va començar la seva activitat el 1988 i duu a terme el desenvolupament d'activitats de formació, investigació, realització i producció a les àrees d'animació 3D, animació 2D, animació Stop Motion, efectes visuals per a cinema i TV i cinematografia digital. La unitat LADAT és constituïda per un equip de professionals que compaginen l'activitat docent amb projectes dins l'àmbit de la creació audiovisual.

Les instal·lacions

Des de finals del 2009, les activitats de la Unitat LADAT es desenvolupen en un espai de 800 m2 a l'Edifici Europa del ParcBit. Els espais on s'estructura consten de diferents aules especialitzades per a cada metodologia d'animació, tallers de creació tradicional, estudi de so i doblatge, estudi de croma per a edició d'efectes especials i saló d'actes per a ponències i presentacions.

Els projectes

A la unitat LADAT es duen a terme cursos de formació contínua i d'especialització, així com tallers professionals. S´organitzen visites interactives a grups escolars amb l´objectiu d´ensenyar els secrets de l´animació i s´ofereixen serveis de disseny i tematització d´espais, presentadors i escenaris virtuals i integració d´imatge real i virtual per a projectes empresarials, pedagògics, divulgatius i institucionals.

Esdeveniments

Llistat d'esdeveniments

Veure tots
14
setembre
cartel_adam_puertas_abiertas
Jornada de portes obertes 2023
6:00 pm - 7:00 pm
LADAT Studios

Et convidem a la jornada de portes obertes del proper 14 de setembre a les 18h. Podràs veure les nostres instal·lacions on impartim el...

21
juny
ramon_profesor
Tècnic superior en animació 3D, jocs i entorns interactius
10:00 am - 2:00 pm
LADAT Studios

Curs acadèmic 2023-2024 “Tècnic superior en animació 3D, jocs i entorns interactius” Inscripcions obertes.